Sluiten

Outlet ray ban polarized sunglasses online

 Offer ray ban wayfarer polarized,ray ban clubmaster polarized,ray ban aviators polarized in our shop,all are factory price,quality to promise.
  

 

Normaal een bril vriend niet.

1, klem.

In de bril voor een vriend, is... Is de meest geschikte oplossing ray ban polarized is de hoogste kosten, gebruikt het ook gemakkelijk naar een klem kan, bril, soms met de omzet, maar een beetje klem zelf kunnen van invloed zijn op het oog (meer dan een zeer ongemakkelijk), voor deze details over vrienden, de keuze van De absorptie van ijzer uit lichtere lens.

Tegelijkertijd zal een beetje tekort, zoals in een bril dragen na verloop van tijd zou er boven met stof en regelmatig worden schoongemaakt en vlekken, haar bril, gewoonlijk twee gezichten op de lijn, ik lange rijtijden voor de klem deze details erg van streek, welke een vergeten af te vegen zal het gevoel van niet transparante, in de grote temperatuurverschillen tussen twee groepen in het milieu -, de mist is meer dan ray ban wayfarer polarized een spiegel.

En de zonnebril van contactlenzen

Als het aan te passen aan de lenzen, de keuze van de werkingssfeer van de zonnebril stijl op de grote mate van gemakkelijk te gebruiken, dit is de beste combinatie.

Met de zonnebril.

Voor de ogen van een nog niet aangepast ray ban clubmaster polarized aan de mate van contactlenzen vriend, naast de clip van dit soort instrumenten, kan rekening worden gehouden met de directe verbindingen een paar graden met de zonnebril, dit in praktische en kan er meer stijl kan kiezen, en natuurlijk de lens is met een Polaroid is goed, ook de prijs is Dan klemmen en niet de zonnebril met mate, duurder.

Opgemerkt moet worden dat, als ray ban aviators polarized gevolg van de eigenschappen van de lenzen slijpen, hoe hoger de mate, de rand van de lens zal meer dik, dus als je ogen hoge graden, niet te kiezen voor de lens gebied van buitensporige stijl, hoewel de vooruitzichten goed, maar na een lens zal zwaar zijn, voor een lange tijd terug.

De opslag

Veel auto 's houden altijd een zonnebril in de auto, het is een goede gewoonte, maar de zonnebril opgeslagen maar ook aandacht nodig, vaak gegooid is waarschijnlijk betalen, het licht is de lens krabben, ernstig is de lens / frame vervorming rayban polarized of zelfs geschrapt.